Donatie voor Rolstoelbus Heerhugowaard

ingevoerd op 12-12-2016

Grote blijdschap bij bestuur en vrijwilligers van Stichting Rolstoelbus Heerhugowaard. Uit handen van Hein Aanstoot, voorzitter van de Stichting Goede Doelen Nh1816 en verzekeringsadviseur Jos Kamp ontvingen zij een cheque van € 10.000,-.

 

Enkele weken geleden kwam het bestuur van Stichting Rolstoelbus Heerhugowaard op bezoek en hadden wij samen met Nh1816 Verzekeringen een mooie verrassing voor hen.

 

Nh1816 Verzekeringen, onze partner voor particuliere schadeverzekeringen, viert haar 200-jarige jubileum en gaf ruim € 1 miljoen cadeau aan vele goede doelen in Nederland.

 

Wij stelden Stichting Rolstoelbus Heerhugowaard met succes voor aan het bestuur van de stichting goede doelen van de verzekeraar vanwege haar goede werk voor ouderen en mensen met een beperking. Wij zijn blij dat Stichting Rolstoelbus Heerhugowaard als een van de goede doelen werd verrast met een prachtige donatie van € 10.000,-.

 

Jos Kamp: ”Veilig vervoer is van groot belang. Dat kan ik als verzekeringsadviseur niet genoeg benadrukken. Met name voor mensen met speciale zorgbehoeften, moeten bepaalde veiligheidseisen worden gewaarborgd. Daarom steunen wij de vrijwilligers van de Stichting Rolstoelbus Heerhugowaard, zodat zij mensen in de omgeving van Heerhugowaard onbezorgd kunnen vervoeren en en laten genieten hun uitstapjes.”

 

DSC_0040 DSC_0040