Sparen voor een uitvaart !

Heeft u de discipline om elke maand geld opzij te zetten voor een uitvaart? Dan is het zeker aan te raden om dit op een aparte spaarrekening te doen. Maar hoeveel mensen lukt het écht om gedisciplineerd te sparen voor een afscheid? In de praktijk blijkt dat het spaargeld vooral gebruikt wordt voor het vervangen van kapotte apparaten, een nieuwe auto, vakanties of het kopen van een huis…

Sparen of verzekeren

Heeft u wél de discipline om elke maand wat opzij te zetten voor een afscheid, maar stel dat u binnen enkele jaren al komt te overlijden, dan kunnen nabestaanden alsnog voor een probleem komen te staan. Met een verzekering dek je dat risico in ieder geval af. Want dat is het grote voordeel van een uitvaartverzekering: deze keert ook al uit als er slechts een korte tijd premie is betaald.

Een uitvaart kost al gauw tussen de € 6500 en € 10.000. Dit is véél meer dan de meeste mensen beseffen en op hun spaarrekening hebben staan. Maar hoe vaak denkt men niet dat het nog zover van hun af staat? Eén ding mag duidelijk zijn:

“Bij andere verzekeringen moet je nog maar afwachten of je ze ooit nodig hebt. Een uitvaartverzekering is de enige die je gegarandeerd ooit een keer moet aanspreken.”

Wij willen u graag een passend advies geven! Kom gerust een langs!

uitvaart uitvaart