Uitvaartverzekering

ingevoerd op 9-5-2011

Ongetwijfeld krijgt u zo nu en dan aanbiedingen, per mail of in de bus, voor het afsluiten van een uitvaartverzekering. Wanneer u overweegt om een dergelijke verzekering aan te gaan is dat zeker geen verkeerde keuze, het totaal van de te betalen premies is vaak veel lager dan het verzekerd bedrag.

Onze ervaring is dat mensen veelal kijken naar het bedrag dat zij per maand moeten betalen. Pas op, vaak gaat de regel ’goedkoop is duurkoop’op. De lage maandpremie lijkt wel aardig, echter bij een (bijna)levenslange betalingsduur is het maar de vraag of het echt wel zo voordelig is.
Ook wordt bij aanbiedingen vaak naar voren geschoven dat kinderen tot 18 jaar ’gratis’ zijn meeverzekerd. Dat lijkt ook weer mooier dan het is, wanneer de zoon of dochter de leeftijd van 18 bereikt zal de premie hoger zijn dan wanneer deze op jongere leeftijd wordt betaald.

Kortom, denkt u er over om een uitvaartverzekering aan te gaan, neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bekijken. Samen met u komen wij tot een passende oplossing tegen de laagst mogelijke premie.