Langdurig hoge rente bij Regiobank

ingevoerd op 28-2-2012

RegioBank: een complete bank met een persoonlijke aanpak

RegioBank wil bankieren zoals het bedoeld is. Met de klant centraal. RegioBank kiest daarom voor een persoonlijke aanpak. De klant krijgt één contactpersoon bij zijn eigen kantoor. Persoonlijk en dichtbij.

Bij RegioBank heeft de klant het voordeel dat de Adviseurs niet alleen RegioBank vertegenwoordigen, maar daarnaast onafhankelijk advies geven over bijvoorbeeld verzekeringen en hypotheken. Wie wil, kan al zijn financiële zaken onderbrengen bij één persoon. Zo kan de klant zijn geldzaken bespreken met iemand die hij kent en vertrouwt.

Een complete bank met altijd een aantrekkelijke spaarrente
Van oudsher is RegioBank een spaarbank. De spaarproducten behoren dan ook tot de besten van Nederland. Ze zijn helder een eenvoudig met een stabiele aantrekkelijke rente. Klanten kunnen bij RegioBank ook terecht voor betalen en hypotheken. Producten met heldere voorwaarden en gunstige tarieven.

Spaarrekening RegioBank hoogste Geldgidsscore Consumentenbond
De Spaar-op-Maat Vrij krijgt de hoogste Geldgidsscore in het onderzoek naar spaarrekeningen van de Consumentenbond. De hoge score betekent dat de rente vaak tot de hoogste behoort en stabiel is. Een rekening moet anderhalf jaar in de wijzer van de Consumentenbond zijn opgenomen om een score te krijgen. Kortom, de Spaar-op-Maat Vrij heeft over een langere periode een heel stabiel en hoog renteniveau. En de klant kan zijn geld altijd kosteloos opnemen.
Nu extra voordeel bij RegioBank

Wie voor 30 april 2012 overstapt naar RegioBank krijgt extra voordeel. Nieuwe klanten krijgen bij het openen van een spaarrekening met een storting van € 10.000 een luxe weekendtas cadeau. En wie een betaal- én spaarrekening opent met een storting van € 5.000, krijgt naast de weekendtas een jaar lang gratis Plus Betalen, het complete betaalpakket van RegioBank. En overstappen? Dat is samen met de Adviseur snel en eenvoudig geregeld. Deze actie loopt tot en met 30 april 2012. Vraag naar de voorwaarden of kijk op www.regiobank.nl.

Meer informatie
Wilt u meer weten over RegioBank? Loop dan eens bij ons binnen.
En vraag naar onze bankvrouwen
Ria Vleugel(di, do en vr)
of Annet Bakker(ma+wo)
langdurig hoge rente langdurig hoge rente