Tijd voor een andere bank?

ingevoerd op 12-10-2015

Wilt u ook overstappen?

Toch wel handig zo’n bank dichtbij. Voor een persoonlijk advies kunt u gewoon even binnenlopen. Zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. Een bank waar ze u kennen en alle tijd voor u nemen. Dat vindt u allemaal bij de RegioBank. Wij hebben heldere en eenvoudige producten. Een voordelige en complete betaalrekening en spaarproducten met een aantrekkelijke rente.

 

Uw bankzaken op uw manier

Bij onze betaalrekening krijgt u alles wat u nodig heeft om uw bankzaken te regelen zoals u dat wilt. U krijgt een Wereldpas, Internet Bankieren en u kunt uw betalingen regelen via iDEAL. Maakt u liever gebruik van overschrijvingsformulieren en ontvangt u graag papieren afschriften, dan is dat gewoon mogelijk bij RegioBank! U kunt ook onze app downloaden voor Mobiel Bankieren. Met deze app heeft u RegioBank altijd in uw binnenzak, kunt u overal uw saldo checken en meteen geld overmaken. U ziet het, wat u ook kiest, u kunt altijd bij ons terecht om uw bankzaken te regelen.

 

Wij helpen u graag bij het overstappen

Komt u bij ons bankieren? Een betaalrekening openen is een fluitje van een cent. Wij zorgen ervoor dat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Met de Overstapservice lopen al uw betalingen en incasso’s gewoon door. Als adviseur van RegioBank helpen wij u graag!

 

RegioBank in top 3 van beste banken!

Bron Geldgids van Consumentenbond juli/augustus 2015.

Klanten geven ons een 8,2 !

 

tijd voor andere bank tijd voor andere bank