40% ledenkorting op 2 tickets Cirkopolis in Koninklijk Theater Carré

ingevoerd op 24-09-2018

Nieuw ledenvoordeel!
Leden (onze verzekerden) mogen een kortingscode aanvragen voor 40% korting op 1e rang tickets voor de voorstelling Cirkopolis van Cirque Eloize in Koninklijk Theater Carré (maximaal 2 tickets per bestelcode). Zolang de voorraad strekt en er plaatsen beschikbaar zijn. Deze actie geldt ook voor medewerkers van kantoren.

De voorstelling
Het Canadese gezelschap Cirque Éloize keert terug naar Carré met de adembenemende show Cirkopolis. Voorstelling Cirkopolis van Cirque Eloize is een adembenemende show met een spectaculaire mix van acrobatiek, theater en dans.

Datum: 28, 29 of 30 september 2018 (op basis van beschikbaarheid, vol=vol)
Tijd: Vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en zondag 14.00 uur
Locatie: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Vraag een kortingscode aan
Dat kan via onze ledenvoordelenpagina:  

Nh1816 maatschappelijk partner van Koninklijk Theater Carré
Met geld van onze Stichting Goede Doelen worden projecten mogelijk gemaakt in Carré die bijdragen aan de continuïteit en de toekomst van het theater en aan de talentontwikkeling van jonge, aanstormende artiesten. Bezoek je een voorstelling, doe tijdens de voorstelling eens een paar tellen je ogen dicht en ervaar het prachtige geluid in de zaal. De hypermoderne geluidsinstallatie is door Nh1816 mogelijk gemaakt en wordt geroemd door artiesten vanuit de hele wereld. Het laatste project dat Nh1816 heeft gesteund vind je helemaal in de nok van het theater, waar het hagelnieuwe Carré Atelier een podium biedt aan talentvolle artiesten, die op weg zijn naar hun doorbraak voor het grote publiek.

foto cirque Eloize foto cirque Eloize