Maak uw telefoon Boefproof

ingevoerd op 27-09-2018

Veel mensen zijn het slachtoffer van een diefstal op straat, cybercrime of woninginbraak. Politie en justitie doen er alles aan om dit te voorkomen. Ook jij kunt jezelf beschermen tegen diefstal of inbraak door bijvoorbeeld je deur altijd op slot te doen. Er wordt het meest ingebroken via de achterdeur, keukenraam en voordeur. Zorg daarom voor goede sloten.

 

Goede sloten

Gebruik op elke verdieping goedgekeurde sloten om een woninginbraak te voorkomen. Deze herken je aan het SKG®-logo met sterren. Plaats ook een slot op balkondeuren, (dak)ramen, lichtkoepels, (garage)deuren en schuifpuien. 

 

Veiliginternetten (klik hierop om naar deze site te gaan.) (https://veiliginternetten.nl/)

Bescherm jezelf tegen cybercrime. Installeer updates op je smartphone, tablet en computer altijd meteen. Updates repareren de zwakke en onbeveiligde plekken in de software en apps. Bekijk hoe je software-updates doet en lees meer tips op Veiliginternetten.nl.

WoningInbraak (klik hierop voor tips) (https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/woninginbraak)

Je trekt al gauw ‘even snel’ de deur achter je dicht. Maar een inbreker heeft maar ’heel even’ nodig om binnen te komen. Gelukkig zijn er een aantal simpele handelingen om een inbraak te voorkomen!

 

Houd je spullen bij je, of berg ze op achter slot en grendel.

Op het werk

Op school

Bij het sporten

 

Stop Heling  (klik hier voor tips of om uw gestolen spullen op te geven) (https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/stop-heling)

Dieven verdienen geld aan de verkoop van gestolen spullen. Het illegaal kopen en verkopen van gestolen spullen noemen we heling. Bekijk de tips om heling te voorkomen. Als een aangeboden smartphone erg goedkoop is, te mooi om waar te zijn. Zit er dan niet een luchtje aan!?

 

Boefproof

Een nieuwe smartphone is honderden euro’s waard. Daarbij is het maar een klein apparaat. Kortom een zeer interessante prooi voor veel dieven. Maak je smartphone Boefproof, zodat deze onverkoopbaar wordt.

Klik hier om de boefproof tips in zien. (https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/boefproof)

 

 

maak je telefoon waardeloos voor dieven maak je telefoon waardeloos voor dieven
boefproof boefproof