Ontdek het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers met korting!

ingevoerd op 03-04-2019

Het Nationaal Reddingmuseum is hét museum van het Nederlandse Reddingwezen op zee. Gevestigd in een prachtig monumentaal deel van Den Helder, op Willemsoord. In het museum is van alles te ontdekken wat met water en ‘overleven’ te maken heeft. Van vroeger en van nu.

Bezoek het museum voor slechts € 4,50 per volwassene!

Een bezoek aan het museum is een leuke en leerzame interactieve belevenis. Ervaar bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt in de windtunnel. Beleef de wilde zee als een echte redder op de vaarsimulator. Leer varen met het Heldenspel en verstuur een bericht in Morse code. Vergeet niet na afloop een van de leuke restaurantjes te bezoeken op Willemsoord. Alle ingrediënten voor een leuk cultureel dagje uit!

Ben je verzekerd bij Nh1816, dan ben je automatisch lid van de Coöperatie Nh1816. Je mag hierdoor gebruik maken van leuke ledenvoordelen zoals korting op een bezoek aan het Reddingmuseum.

Voorwaarden korting Nationaal Reddingmuseum:

Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden (naar uw relatie- of polisnummer kan bij de kassa worden geïnformeerd).

Geldig in de periode april t/m december 2019.

Volwassene € 4,50 p.p., kind € 3,50 p.p. of familiekaart á € 15,- (2 volwassenen en 2 á 3 kinderen).

Geldig voor maximaal 5 personen.

Print de voucher en wissel deze in bij de kassa voor verrekening van de korting.

KNRM-polishouder? U heeft al gratis toegang tot het museum (1 persoon).

Het Nationaal Reddingmuseum, KNRM en Nh1816 gaan hand in hand. Risico’s vermijden én schade beperken zijn de gemeenschappelijke delers van de drie. Een mooie manier om jong en oud te laten kennismaken met het reddingwezen van vroeger en nu.

Lees meer over de steun van Stichting Goede Doelen Nh1816 aan de KNRM

Dwonload hier uw voucher (https://www.nh1816.nl/Files/Files.new/Downloads/Nh1816-ledenvoordeel-voucher-Nationaal-Reddingmuseum-2019.pdf)

nationaal reddingsmuseum nationaal reddingsmuseum