Fietsverzekering van Allianz Global Assistance ‘Beste Koop’

ingevoerd op 02-05-2019

De Consumentenbond heeft weer haar jaarlijkse onderzoek naar fietsverzekeringen gedaan. Goed nieuws: in dit onderzoek zijn de Kortlopende en Doorlopende Fietsverzekering van Allianz Global Assistance uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dit geldt voor de fietsverzekering van gewone stadsfietsen. Deze verzekering heeft volgens de Consumentenbond de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Allianz Global Assistance biedt een fietsverzekering die u zelf kunt samenstellen. U verzekert dus alleen wat u echt belangrijk vindt. Dit kan alleen diefstal zijn, of diefstal+schade en ook hulp bij pech onderweg is mogelijk. Juridische hulp is altijd onderdeel van de fietsverzekering.


Kiest u voor de Kortlopende Fietsverzekering? Dan is het mogelijk om de extra dekking Verlengde garantie af te sluiten. Als de accu uitvalt na de fabrieksgarantie, dan wordt deze gerepareerd of vervangen.

Wij bieden twee soorten fietsverzekeringen aan. Een Kortlopende Fietsverzekering, die u afsluit voor een periode van drie jaar. Liever geen verzekering voor een vaste periode? Dan is de Doorlopende Fietsverzekering een goed alternatief. Deze verzekering is na één jaar maandelijks opzegbaar. Het is daarbij ook mogelijk om de premie per maand te betalen. Beide varianten hebben het predicaat ‘Beste Koop’ ontvangen.

Wilt u meer informatie over de Fietsverzekeringen van Allianz Global Assistance, neem dan contact met ons op of loop gerust even bij ons binnen.

fietsverzekering fietsverzekering