Samen Veilig

Op tijd alarmeren bij brand voorkomt een rampscenario en grote gevolgen. Nh1816 helpt zijn klanten bij het veilig(er) maken van uw woning en het daarmee beschermen van u en uw omgeving. De kans op een brand zal blijven bestaan maar door u op tijd te alarmeren, heeft u de mogelijkheid uzelf en anderen op tijd in veiligheid te brengen. En de juiste handelingen uit te voeren.

 

Daarnaast zijn rookmelders vanaf juli 2022 verplicht in elke woning. Op iedere etage is een rookmelder verplicht. In 35% van de huishoudens hangt een werkende rookmelder op de juiste plaats. Bij 65% van de huishoudens is dit niet het geval. Daar moeten we verandering in brengen, want rookmelders kunnen een rampscenario voorkomen.


Wij helpen jou bij het veilig(er) maken van jouw woning en het daarmee beschermen van jezelf en jouw omgeving. Bestel via Nh1816 geselecteerde brandpreventiemiddelen met 30% korting.
Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via de ledenvoordelenpagina op de Nh1816-website: https://bit.ly/3uC4244

rookmelder-940x788 rookmelder-940x788