Vertrouwd gezicht in de buurt!

Al ruim 100 jaar !

Wij vinden het fijn dat u voor uw financiële zaken dichtbij huis terecht kan. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken? Want wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Een vertrouwd gezicht in de buurt
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Daar zijn wij er één van. En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

Een 9,7 voor RegioBank
Volgens onderzoek van de Consumentenbond in 2021 zijn klanten van RegioBank weer het meest tevreden over hun bank. RegioBank krijgt maar liefst een 9,7. Ook voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Dat is trouwens niet voor het eerst: in 2017, 2018, 2019 en 2020 kreeg RegioBank ook al de hoogste waardering. Bron: Bankenmonitor Consumentenbond.

Met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank

• Met de Overstapservice zorgen wij dat u gemakkelijk overstapt.
• Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij.
• Handig bij uw nieuwe betaalpas: u kunt zelf uw nieuwe pincode kiezen.

Samen regelen we uw betaalrekening bij RegioBank.

U bent van harte welkom
Wilt u ook buurtzaam bankieren? Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.

RB_banner_300x250px_Vertrouwd_gezicht_in_de_buurt_2022 RB_banner_300x250px_Vertrouwd_gezicht_in_de_buurt_2022