Vacature! Adviseur RegioBank/ medewerk(st)er binnendienst verzekeringen

Adviseur RegioBank/ medewerk(st)er binnendienst verzekeringen

 

Jos Kamp Assurantiën

Wij zijn een familiebedrijf voor financieel advies in Heerhugowaard. Sinds 1908 bieden wij advies en ondersteuning voor financiële zaken. Hoofdzakelijk zijn we gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en RegioBank voor zowel de particulieren- als zakelijke klant. Ons team bestaat uit 9 collega’s.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die service en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft. Wij helpen onze klanten door begrijpelijk- en persoonlijk advies te geven. De functie is een combinatie van adviseur bankzaken RegioBank en binnendienst werkzaamheden voor verzekeringen. Bij verzekeringen kan je o.a. denken aan offertes maken, schades afhandelen en waar mogelijk adviesgesprekken voeren.

 

Wij zoeken jou!

- Klantvriendelijk en spontane collega;

- Communicatief sterk;

- Kan goed in een team werken;

- Verantwoordelijkheidsgevoel;

- In het bezit van benodigde WFT-certificaten of bereid deze te halen;

- Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van functiegerelateerde opleidingen of trainingen;

- Bereid om 32 uur per week te werken.

 

Aanbod

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring) bieden wij een leuke en veelzijdige baan bij een groeiend bedrijf waar een informele en collegiale sfeer heerst. Bij ons krijg je 25 vakantiedagen op full time basis, hebben we een pensioenregeling die volledig wordt vergoed door de werkgever en zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke groei. 

 

Interesse?

Mail dan jouw motivatie en CV naar info@joskamp.nl

Logo Jos Kamp + Regiobank Logo Jos Kamp + Regiobank